

Term 1 - April 19th, 2022

Hosted at Santa Sabina College

Wifi SSID: SSC-MITIE Wifi P/W: MITIE2022!

Gold Sponsors	*saasyan		
Silver Sponsors	RICOH NEXT Schoolbox Clipboard		
8:00 - 8:50 (50 mins)	Coffee, Breakfast and Registration Location : Sienna Centre		
Morning Session			
9:00 - 9:45 (45 mins)	Welcome, Housekeeping and Introduction to ICT at Santa Sabina Ally Eddy (MITIE President + Host)		
9:45 - 10:30 (45 mins)	Current issues in cyber-security Location : Lecture Theatre		
	Facilitated by Nathan Mares		
	Chris Gersch (NetStrategy), Mary-Lou O'Brien (Redlands), Richard Jones (Shore School)		
10:30 - 11:05 (35 mins)	Morning Tea Location : Sienna Centre		
	Middle Session		
11:05 - 11:50 (45 mins)	Women in IT Location : Lecture Theatre		
	Facilitated by Mary-Lou O'Brien (Redlands)		
	Sarah Clark (Redlands), Bianca Roma (Wenona), Nadia Merchant (Central Coast Grammar) Fred Shu (Roseville College)		

11:50 - 12:30 (40 mins)	A Journey into Shared iPads Location : Library Tim Griffin (Kambala) and David Colville (Mount Sinai)	Kicking goals with Workflow and Business Automation Location: Lecture Theatre Facilitated by Michael de Raadt (ACT Education) Mitchell Kellett (Wollemi Flexi Schools Network) David Nichols (Central Coast Grammar) Simon Jones (CHALK Systems)	
12:30 - 13:30 (60 mins)	Lunch + School Tour Location : Lecture Theatre School Tour Commencing 12:50		
Afternoon Session			
13:30 - 14:15 (45 mins)	Building it In-House Location : Lecture Theatre		
	David Soede (Central Coast Grammar)		
14:15 - 15:00	Moving between schools Location : Lecture Theatre		
	Facilitated by David Nichols (Central Coast Grammar)		
	Alan Kuscu (Moriah College), Ally Eddy (Santa Sabina College) and Saif Samaan (Campbelltown Anglican Schools Council)		
15:00-15:05 (5 mins)	AISNSW ICT Managers Conference Update Location : Lecture Theatre		
	Mary-Lou O'Brien (Redlands)		
15:05 - :15:15 (10 mins)	Closing		
15:20 - 16:00 (40 mins)	User Group Sessions		
(D David Weickhardt (Lecture Theatre) Release) - Chris Durante (Library)	

Post Conference Get-Together

An informal gathering will be held after the conference at <u>Strathfield Sports Club</u>. The Sports Club is within 5 minutes walking distance of Santa Sabina College and two minutes from Strathfield Station.. There is limited parking at the Sports Club, plus street parking. Indoor and Outdoor facilities are available.

Getting There

Location

The College is located at 90 The Boulevarde, Strathfield, NSW, 2135.

Google Maps Link : Santa Sabina College

Public transport

The campus is in close proximity to Strathfield Station.

Driving/Parking

Best parking is available on Jersey Road, Strathfield and surrounding areas. There is limited parking on site.